Povestea de Curaj
I`mPRO
Totul a început pentru fiecare dintre noi cu un atelier de dezvoltare personală. Această dezvoltare avea loc prin improvizație teatrală. Pentru a face improvizație a trebuit să ne jucăm, să redevenim copii. Ați observat că lucrurile esențiale în viață le-am învățat prin joacă?
Atelierul a avut loc în weekend-ul din 11-13 august 2017, timp de trei zile am învățat tangențial ce este impovizația teatrală.
Dar chiar așa? Ce este impovizația teatrală?
Mick Napier, unul din cei mai mari regizori ai improvizației teatrale spune că:
” Impovizația este atunci când te urci pe scenă și inventezi lucruri pe parcurs.”
Adică nu avem un scenariu? Nu avem nimic pregătit de acasă? Și atunci cum construim un spectacol?
Răspunsul vine chiar acum. Regizorul nostru este publicul. Facem tot ceea ce ne spune publicul să facem.
După acel atelier am înțeles că improvizația nu este doar joacă, ci ea are foarte multe beneficii.
Improvizația îți dezvoltă creativitatea, lucrezi cu intuiția, realizezi cât este de important să rămâi prezent într-o situație, îți descoperi blocajele și cum să le distrugi.
Dacă până acum ai fost introvertit în sensul rău al cuvântului, de acum încolo găsești curajul de a fi îndrăzneț. Dacă până acum ai crezut că nu ești în stare de un anumit lucru, de acum realizezi că ai anumite abilități de care nu ai știut.
Dacă cineva crede că improvizatia este usoară, se inșeală amarnic. Să urci pe scenă și să joci fără a avea un text scris, fără a ști care va fi următoarea scenă sau cum va fi finalul spectacolului. Improvizația se bazează pe creativitate. Ore nenumărate de repetiție, bootcamp-uri și nopți nedormite.
De asta ai parte când te gândești să faci pasul către improvizație. Însă, când te afli pe scenă și vezi roadele muncii tale, zâmbetele oamenilor pe buze, ști fără nici o fărâmă de îndoială că a meritat totul.
Tot ceea ce facem e din pură pasiune și din dorința de a-I face pe ceilalți să zâmbească.
Primul spectacol pe care l-am susținut, ne-a arătat că suntem în stare să aducem bucurie în inimile oamenilor, să îi binedispunem și să le oferim inspirație pentru viața lor personală și profesională.
De atunci și până acum am organizat și organizăm spectacole pentru publicul din Arad. De ce? Pentru că suntem diferiți și vrem ca oamenii să vadă și altceva în frumosul oraș de pe malul Mureșului.
Am format trupa pentru a oferi inspirație, zâmbete, trăiri pozitive și momente de neuitat. La spectacolele noastre pot participa și copii de orice vârstă.
Așa că, vrem să arătăm că arta poate fi făcută și de amatorii pasionați de improvizație teatrală.
Și pentru că suntem mai mult decât membrii ai unei trupe de improvizație, noi ne întâlnim săptămânal distrându-ne și crescând împreună. Dacă suntem sinceri, putem să spunem să suntem ca o familie.
Vă așteptăm cu drag la spectacolele noastre.
Fără de voi nu am putea să fim ceea ce suntem.
Voi sunteți importanți pentru noi.
Aceștia suntem noi: trupa I`mPRO!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s